Een website laat je ontwikkelen op WordPress

Wanneer je een website nodig hebt voor je bedrijf of je wilt gewoon een eigen website waar je op kan schrijven, dan is WordPress ideaal voor jou. Hieronder gaan we wat verder in op wat WordPress nou precies is en waarom het door zoveel mensen gebruikt wordt.

Wat is WordPress?

WordPress is een systeem om een website, webshop of een blog mee te beheren zonder dat je hiervoor (veel) technische kennis voor nodig hebt. WordPress draait wel op programmeertaal PHP, maar als je een website gaat bouwen via WordPress hoef je zelf geen regel PHP te schrijven. De reden dat WordPress zoveel wordt gebruikt de laatste tijd is omdat WordPress heel eenvoudig is in gebruik. Méér dan 30% van het hele internet gebruikt WordPress.

Waarom WordPress?

De reden dat WordPress door vele mensen gebruikt wordt is heel simpel, het is namelijk erg eenvoudig om een eigen WordPress website te maken. Ook voor beginners is het te doen. De reden dat het redelijk te doen is voor mensen die er geen ervaring mee hebben is omdat je met WordPress werkt via templates en plugins. Je bouwt een website dus niet op vanuit niks maar je download bijvoorbeeld een bepaalde template en die kan je dan helemaal aanpassen naar je eigen verlangen.

Wat doen een WordPress specialist?

Een WordPress specialist is een expert op alles wat er bij het maken van een WordPress website of webshop komt kijken. Vanaf de code, tot aan de conversie optimalisatie. Een WordPress specialist houdt zich dus vooral bezig met alles omtrent WordPress en niet specifiek 1 onderwerp.

Bij DoubleWeb zijn ze gespecialiseerd in het maken van perfecte WordPress websites, heb jij dus interesse in een mooie WordPress website?. Neem dan contact op met DoubleWeb.