Hoe maak je een aantrekkelijke website?

Het aantal websites op het internet neemt snel toe. Waar het web vroeger slechts het domein van geeks en nerds was hebben veel meer groepen hun weg er gevonden. Influencers maken dagelijks content die zij op hun eigen blogs posten en op twitch streamen gamers hun wedstrijden voor een live publiek van enkele duizenden groot. Ben jij benieuwd wat er voor nodig is om een website te maken en beheren zodat ook jij hier je creativiteit kwijt kunt? In dit artikel lees je enkele tips die de professionals van WP Brothers zelf ook dagelijks gebruiken bij het maken van websites.

WordPress maakt het makkelijk

Om te beginnen zou je gebruik kunnen maken van wordpress om je website te maken. De software van wordpress stelt je in staat om een thema te kiezen voor je website die in feite al het werk voor je doet. Het is heel intuïtief en je kan er in een handomdraai nieuwe pagina’s, foto’s en artikelen mee plaatsen. Je hoeft alleen maar de domeinnaam van je website te registreren en een hosting regelen die er voor zorgt dat jouw website online blijft staan. 

Blijf actueel

Zorg ervoor dat je regelmatig met nieuwe informatie op je website komt en dat deze up to date blijft. Op die manier ben je voor bezoekers een aantrekkelijke website en hebben ze een reden om terug te komen nadat zij je website hebben bezocht. Een goede manier is om op twitter te kijken naar welke onderwerpen momenteel populair zijn zodat jij altijd meegaat met de trend.
Bron: wpbrothers.nl