Microsoft Cloud Experts

Sirrus is een bedrijf die verschillende Microsoft Cloud Experts in dienst heeft. Hun grootste doel is het ontzorgen van bedrijven. Zij kunnen diverse, complete IT oplossingen aanbieden van werkplek tot server. De specialisten zullen er alles aan doen om elke werkplek om te zetten naar een werkzame plek, een plek waar iedereen gebruik van het internet en de daarbij behorende software kan gebruiken. Tevens zorgen deze specialisten ervoor dat alle systemen worden bijgewerkt en hierdoor nog sneller kan gaan werken.

Veel voordelen met de Microsoft Cloud Experts

De vele voordelen die Sirrus kan bieden is dat jij als ondernemer je geen zorgen hoeft te maken over jouw netwerk. Deze wordt geheel overgenomen door deze specialisten. Natuurlijk in overleg wat jij als ondernemer van jouw bedrijf verwacht wordt hierop ingesprongen. Hiervoor is de dienst van Managed Werkplek Security ontwikkeld. Deze bestaat uit drie niveaus waar een keuze uit gemaakt kan worden. Budget, Standaard en Premium. Afhankelijk welke keuze gemaakt wordt, worden de diensten uitgevoerd.

Microsoft Cloud Experts

Wordt Sirrus ook jouw cloudpartner?

Tegenwoordig is het belangrijk om snel en overal de juiste data naar voren te kunnen halen. Vroeger was het niet mogelijk om op een andere locatie dan jouw bedrijf gegevens op te halen of hiermee te werken. Gelukkig is daar tegenwoordig heel veel in veranderd. Sirrus is het bedrijf waar de experts werken die kunnen helpen met de overstap naar deze diensten. Zij kunnen veel uit handen nemen en ervoor zorgen dat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Zodra er besloten is om dit bedrijf in te schakelen, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Op deze manier worden de werkzaamheden van een bedrijf besproken. Hier wordt bekeken waarmee geholpen kan worden en worden alle systemen bijgewerkt. Dit bedrijf zal jou advies kunnen geven over de vele mogelijkheden die IT allemaal te bieden heeft. Zij gaan er dan ook voor zorgen dat jouw bedrijf en de medewerkers klaar zijn voor de digitale toekomst.

Microsoft Cloud Experts

Veilig werken met de cloud

Werken in de cloud, wil zeggen dat de software bestanden niet meer op de eigen computer staan, maar op de server waarmee deze, via het internet is aangesloten. Het is een geweldige ontwikkeling, maar hierdoor wordt wel vaak de vraag gesteld of het wel veilig is. Omdat de bestanden via een server te bereiken is wordt al snel gedacht dat iedereen hier bij zal kunnen. Echter is dit niet waar. Door diverse constructies en zeer goede controles, kunnen andere gebruikers jouw data niet zien. Microsoft slaat alle data op in Europa. Door de strenge eisen vallen deze onder de internationale standaard voor cloud-privacy.