Online boekhouden is eenvoudig

Online boekhouden is erg populair. Het zorgt er niet alleen voor dat je de boekhouding goed op orde kunt hebben maar ook nog eens voor dat deze snel geregeld is en je er altijd inzage in hebt en aan kunt werken wanneer jij dat wilt.

Voor verschillende bedrijven geschikt

Een goed voorbeeld van een systeem waarmee je online de boekhouding kunt doen is Yoursminc. Hiermee kun je als zelfstandig ondernemer zonder personeel prima uit de voeten maar het is zeker ook geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven om te gebruiken. Je kunt er niet alleen de boekhouding mee doen maar krijgt er ook een CRM systeem bij en een facturatieprogramma zodat je zelf facturen kunt maken die je naar je klanten kunt versturen.

Wat kun je doen met het boekhoudprogramma?

Met het boekhoudonderdeel kun je tal van boekhoudkundige handelingen uitvoeren of laten doen door iemand die dit voor je regelt. Hierbij kun je onder andere denken aan het maken van de grootboeken en dagboeken, het bijhouden van bankschriften en facturen of offertes maken. Daarnaast is het geautomatiseerde boekhouden ook makkelijk in het gebruik bij het aangifte doen van btw. Als je de boekhouding netjes op orde hebt en alle transacties die gedaan zijn in het bedrijf goed bijhoudt kun je dit overzicht als basis gebruiken voor de btw aangifte. De aangifte zelf kun je eenvoudig versturen via Intervat.