Op www.veiligheids-trainingen.nl kunt u zichzelf of een van uw werknemers inschrijven voor een EHBO of BHV cursus

Iemand zijn leven redden, wie wilt dat nou niet? Door een EHBO of BHV cursus te doen weet u wat u moet doen bij een levensgevaarlijke situatie.  

Wilt u in zulke situaties juist kunnen handelen? Meld u dan nu aan voor een cursus op www.veiligheids-trainingen.nl. Wanneer u een van onze cursussen EHBO of BHV cursussen volgt weet u hoe u moet reageren in de volgende 2 situaties.

U bent aan het werk, het brandalarm gaat af. Wat doet u nu? U raakt niet in paniek, u houdt zich aan het evacuatieplan dat er is gemaakt. U trekt u hesje aan zodat iedereen weet dat u de BHV’er bent. U laat iedereen rustig het pand verlaten. Wanneer iedereen het pand heeft verlaten gaat u samen met de andere BHV’ers ( mits die er zijn ) alle ruimtes van het pand controleren op overgebleven personen. Daarna verlaat u als laatste het pand.  

U bent bij de voetbalwedstrijd van uw zoontje aan het kijken. Een teamgenoot van uw zoontje wordt onderuit geslide en komt met zijn hoofd hard op de grond. Hij is bewusteloos. Wat kunt u het beste doen in dit geval? U legt het jongetje op zijn zij zodat hij niet in zijn eigen tong stikt. Vervolgens belt u een ambulance. Wanneer het jongetje bij komt laat je hem rustig liggen en koel je misschien zijn hoofd, mocht dit nodig zijn. Zodra de ambulance er is nemen die het verder van u over.