Tip voor goede online marketing Duitsland

vdo-logo-kleur

Een aantal maanden geleden ging ik samen met mijn moeder op het internet op zoek naar online marketing Duitsland. Om  een online marketings bedrijf te vinden die mijn moeder kon helpen om de website van haar bedrijf op het internet gemakkelijk vindbaar te maken. 

Terecht gekomen op de website van Van Dongen Online

Toen we op het internet op zoek gingen naar online marketing Duitsland kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende online marketingbedrijven. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Van Dongen Online ons beide het meeste aan. Op de website van het bedrijf is namelijk erg veel informatie te vinden voor wat SEO nou precies is en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf. Op de website staat onder andere vermeld dat door middel van SEO de positionering van jouw bedrijf op Google verbeterd zou worden. Dit betekent dat de website meer verkeer zou hebben en dat je hierdoor ook meer kansen hebt om jouw product en/of dienst te verkopen een een potentiële klant die terecht is gekomen op jouw website. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

Siem-Luuk

Zeer tevreden over Van Dongen Online 

Mijn moeder kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben zij het uitgebreid gehad over de dienst die mijn moeder aanbiedt en hebben wij gekeken naar de website. Na het gesprek besloot mijn moeder om het bedrijf inhuren om de online positionering van het bedrijf te verbeteren. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en de website is staat een stuk hoger in Google. Daarom zijn ook erg tevreden over Van Dongen online.